Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement komt met enorme verrassing in selectie voor kraker tegen paars-wit

Daags voor de komst van Anderlecht heeft Philippe Clement zijn wedstrijdkern bekendgemaakt. 21 spelers mogen dromen van een basisplaats of speelminuten tegen de paars-witte rivaal. Opvallend is evenwel de afwezigheid van één markante naam.

Zo heeft Clement geen plaats voor Mbaye Diagne, uitgerekend de Senegalese stormram die in het slot van de zomermercato Anderlecht liet staan voor Club Brugge. Ook van Jelle Vossen opnieuw geen spoor, idem voor Dion Cools. Zijn er wel opnieuw bij: de talentvolle jongeren Ignace Van der Brempt en Charles De Ketelaere. Bekijk hieronder de selectie:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws