Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement hoopt opnieuw op heksenketel in Jan Breydel: “Ik reken hard op ons publiek”

Philippe Clement op persconferentie

Morgenavond begint Club Brugge aan de groepsfase van de Champions League en de eerste afspraak thuis tegen Galatasaray is meteen een belangrijke. De rol van de twaalfde man zal dan ook weer cruciaal zijn.

Trainer Philippe Clement hoopt alvast op een kolkend Jan Breydel: “Ik reken hard op ons publiek, zij moeten de ploeg nog iets extra geven.” En dat zal ook nodig zijn tegen een tegenstander met heel wat individuele kwaliteiten. En dat is lang niet alles: “Het is een ploeg die héél veel ervaring heeft”, aldus Clement.

“Met Falcao hebben ze er bovendien iemand met een enorme meerwaarde bijgehaald, die niet alleen met zijn doelpunt het verschil maakte. Ze hebben veel kwaliteiten, maar daar moeten we de onze tegenover zetten. Mentaliteit, ons loopwerk, onze fysieke conditie en onze looplijnen.” 

De derbyzege tegen Cercle heeft alvast vertrouwen ingeboezemd, maar: “Het zal woensdag beter moeten want Galatasaray is een ploeg met meer intrinsieke kwaliteiten dan de onze”, waarschuwt onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws