Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement heeft na topavond in Jan Breydel nog een speciale boodschap voor de fans

©  Facebook Club Brugge

Philippe Clement kon gisteren alleen maar ontzettend tevreden zijn met het geleverde spel van Club. Blauw-zwart versierde tegen Anderlecht een karrenvracht aan kansen en de driepunter was dan ook ruim verdiend. Na de match had onze coach ook nog een speciale boodschap voor de 90 minuten pompende en pushende supporters.

“Ik wil nog één ding zeggen en ik ben dat zeker niet vergeten: Ik ben ook ontzettend blij om ook de tribunes opnieuw in brand te zien staan, in figuurlijke zin dan”, klonk het met een vette knipoog naar de taferelen van vorig week in de Brugse derby.

“Dat is ook een heel belangrijk punt geweest. Ik heb voor de wedstrijd gevraagd aan de supporters om voor een extra speler te zorgen op het veld en dat hebben ze vandaag (gisteren, red.) ook echt gedaan”, liet een zichtbaar gelukkige Clement optekenen in de perszaal.

“Ook op het moment dat we op achterstand kwamen, hebben ze de ploeg direct vooruit gestuwd en is het tot de laatste seconde één groot feest geweest met iedereen die achter de ploeg stond. Dus, ik mag mijn spelers niet vergeten te zeggen hoe fier ik op hen ben, maar ik mag zeker ook de supporters niet vergeten”, besluit onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws