Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement laat zich uit over Anderlecht: “De manier waarop ze het proberen te doen, apprecieer ik wel”

Met 5 op 21 naar Jan Breydel moeten afzakken, er zijn leukere perspectieven dan die van Anderlecht momenteel. De Brusselaars staan zondag dan ook voor een loodzware opdracht, maar Philippe Clement is alvast op zijn hoede voor de gewonde aartsrivaal.

“Ik heb alle wedstrijden van Anderlecht gezien en in het veldspel zijn ze altijd de betere ploeg geweest, maar zijn ze niet efficiënt geweest. Of ze in het veldspel beter zijn dan ons? Die vergelijking kan je niet maken, want we hebben nog niet tegen elkaar gespeeld”, blijft Clement op de vlakte.

“Maar uiteindelijk gaat het er niet over hoeveel balbezit je hebt, maar wel of je al dan niet wedstrijden wint of en hoeveel punten je pakt. Ik ben natuurlijk wel een coach die ervan houdt om te voetballen en op te bouwen en de manier waarop Anderlecht het probeert te doen, apprecieer ik wel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws