Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Champions League-tickets vliegen de deur uit bij Club Brugge

Champions League

Club Brugge zit in een stevige groep in de Champions League met Real Madrid, Paris Saint-Germain en Galatasaray. Het Nieuwsblad meldt dat de tickets alvast de deur uitvliegen.

Na de voorrangsperiode zijn er al 19.500 mini-abonnementen verkocht. Er zullen aldus niet veel losse tickets overblijven, want Club Brugge vreest dat de UEFA nog enkele duizenden tickets zal opeisen. Als er nog vrij zijn dan zullen die ten vroegste op 13 september te koop zijn voor de geregistreerde supporters.

De abonnees kunnen wel een nieuw plekje kiezen als de UEFA hun plaatse opeist. ‘Abonnees van wie de UEFA eventueel de plaatsen opeist, zullen via mail gecontacteerd worden en kunnen vandaag of morgen een nieuw stoeltje kiezen’, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws