Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse fans pakken tegen Galatasaray voor het eerst uit met opvolger voor “Ivan Leko Bruges Army!”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Hebt u het ook gehoord woensdagavond tijdens de match tegen Galatasaray? Ineens begonnen de fans bovenaan de noordtribune een liedje aan te heffen op de tonen van het de voorbije twee seizoenen veelvuldig gezongen en gescandeerde “Ivan Leko Bruges Army!”.

Nog niet iedereen was meteen mee, ook omdat niet alle supporters in de andere vakken konden horen wat er precies te berde werd gebracht, maar intussen blijkt dat het gaat om een licht aangepaste versie van de lofzang aan het adres van onze gewezen coach Ivan Leko. Voortaan zingen we met z’n allen “We Are Bruges Mighty Army”, te beginnen op zondag tegen Anderlecht!

🗣We Are Bruges Mighty Army 🎶 op de tonen van ”Ivan Leko Bruges Army” was gisterenavond al te horen in de boventribune van de Noord. Zondag meer van dat!!💪🏼🔵⚫️ #HateGame #COYBDELEN. 😉

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Donderdag 19 september 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws