Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brandon Mechele zet de puntjes op de i: “Wij zijn de ploeg van ‘t stad, daar bestaat geen twijfel over”

Brandon Mechele op kampioenenviering

Een echte Bruggeling stond er afgelopen weekend niet op het veld bij Club, als blauw-zwart jeugdproduct is de derby tegen Cercle toch behoorlijk speciaal Brandon Mechele. Hij was na afloop dan ook meer dan tevreden met de prestigieuze overwinning tegen de buur.

Onze 26-jarige Rode Duivel begon alvast met een kritische noot: “We stonden niet goed op de tegenaanval, de organisatie achterin was niet super. Ik denk dat iedereen te veel naar voren dacht, daar moeten we iets meer op letten. We wisten dat Cercle snelle spitsen heeft en dan zoeken ze snel de lange bal in onze rug, daar moesten we beter op inspelen.”

Vooral na de rust stelde Club echter orde op zaken met tal van kansen en een tweede doelpunt: “Zo’n derby leeft bij ons iets minder dan bij hen, maar het is altijd goed om te tonen dat wij de ploeg van ‘t stad zijn, hé. Daar is geen twijfel over, zeker na vandaag niet”, knipoogt ons jeugdproduct.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws