Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boodschap voor Michael Verschueren: “Anderlecht is geen haar beter in het wegkapen van een begeerde speler”

Constant Vanden Stockstadion (RSC Anderlecht)

Begin deze week reageerde men bij Anderlecht bijzonder ontgoocheld en zuur op het feit dat Mbaye Diagne in laatste instantie zijn kar keerde en Club Brugge boven Anderlecht verkoos. Michael Verschueren luchtte zijn hart, maar krijgt nu lik op stuk van Hugo Camps.

“Verschueren reageerde verontwaardigd, bijna bitter. Zo geniepig als Club zou hij nooit handelen. Moralisme troef. Anderlecht is geen haar beter in het wegkapen van een begeerde speler. Al helemaal niet als Club Brugge de concurrent is”, klinkt het scherp in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

“Galanterie is een deugd die niet beoefend wordt in het transferverhaal. Bij transferperikelen gaat het hard tegen hard, daar zorgen ook de makelaars wel voor. Collegialiteit is iets voor rituele onderonsjes. Als het om de knikkers gaat, is het ieder voor zich”, luidt het bij Hugo Camps.

“Club verdient zeker niet de schoonheidsprijs met de huurtransfer van Diagne, maar de verontwaardiging is selectief. Soms worden spelers in pure maffiastijl ontvoerd, weet ook de vader van Michael Verschueren, Mister Michel. Het zou van Michael moreel hoogstaander zijn als hij de liquidaties van de ouwe hap bij Anderlecht wat kon tegenhouden, maar dat lukt hem niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws