Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bekende FCB-fan genoot met volle teugen: “Samenvatting van 20 minuten had niet volstaan voor al onze doelkansen”

Club-fans rookbom (Club Brugge - Anderlecht)

Niet alleen in en rond het Jan Breydelstadion en in de blauw-zwarte huiskamers werd er flink nagekaart over Club Brugge-Anderlecht, ook de voetbalanalisten deden hun duit in het zakje. En ook Eric Goens, bekende FCB-fan, mocht zijn mening geven over de klassieker.

De kale karakterkop, die we kennen als journalist en reportagemaker, zat samen met Geert De Vlieger en Hein Vanhaezebrouck aan de tafel van Bart Raes in Sports Late Night: “Ik ga nu 40 of 45 jaar naar het voetbal en ik heb in mijn leven nog nooit zo een onevenwichtige Club Brugge-Anderlecht gezien. Ik weet niet hoelang de samenvatting heeft geduurd, maar zelfs 20 minuten hadden niet volstaan om alle doelkansen erin te krijgen, denk ik.”

Eric Goens was ook aanwezig in het stadion: “Hoe de reactie bij de fans in Jan Breydel was? Ongeloof. Bij momenten hoorde je zelfs mensen lachen van miserie omdat ze zich afvroegen hoelang dat doelpunt nog ging uitblijven. Want je voelde ook de schrik komen, er kwam op een zeker ogenblik een grote kans voor Anderlecht via Luckassen. Dat is dan het soort ballen dat er in zo’n wedstrijden in waait als je zelf 20 of 30 kansen mist. Het was een heel vreemde beleving om die wedstrijd op die manier te zien evolueren en te denken van: wanneer gaat die goal nu eens vallen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws