Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Batshuayi naar Anderlecht? Ex-spits Standard maakt meteen duidelijk wat hij daarvan denkt

©  Twitter Michy Batshuayi

Bij Anderlecht grepen ze naast Mbaye Diagne, die uiteindelijk voor Club Brugge koos. Gevolg: ze moeten in Brussel nog stevig aan de bak om een spits van enig kaliber binnen te halen. Michy Batshuayi werd gelinkt aan paars-wit, maar de Rode Duivel reageerde al snel gevat.

De 25-jarige Belgische aanvaller van Chelsea pakte op Twitter uit met een niet mis te verstane boodschap in de vorm van een foto. Daarop zien we hoe Batsman in de uitrusting van Standard zijn middenvinger toont. Zijn gebaar wordt echter gemaskeerd door een “LOL” in paarse letters. Met andere woorden: Anderlecht is duidelijk géén optie voor de ex-Luikenaar. Let in de comments trouwens ook eventjes op de reactie van Axel Witsel…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws