Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht not amused dat Club aan de haal ging met Diagne: “Dan begin ik mij toch vragen te stellen”

Anderlecht had ingezet op Mbaye Diagne als nieuwe nummer 9, maar de Senegalese targetspits van Galatasaray keerde uiteindelijk zijn kar en opteerde voor Club Brugge. En neen, daar konden en kunnen ze in Brussel niet bepaald mee lachen…

Gisteren kon u HIER al de redelijk gekke reconstructie van de transfer van Diagne naar Brugge lezen, de manier waarop alles is verlopen, is in het Lotto Park duidelijk hard aangekomen: “Het enige wat nog moest gebeuren, was de onder­tekening van de contracten tussen alle ­partijen. Zondagavond hebben we alle documenten naar Galatasaray gestuurd”, verklaart Michael Verschueren in Het Laatste Nieuws.

“Maandag zou Diagne zijn medische testen afleggen. De verschillende makelaars van de speler hadden dan weer gevraagd om hotelkamers te boeken en om hen te komen halen op de luchthaven en in Brussel-Zuid. Onze teammanagers stonden op die locaties te wachten. Na een uur belden zij: ‘De speler is er niet.’ Bizar, vond ik dat. Ik begon te telefoneren, maar kon ­niemand bereiken. Tot ik ineens een inkomende oproep kreeg…”

Een telefoontje van Galatasaray: “‘Sorry, we hebben een bod van Brugge aanvaard, Mbaye heeft gekozen voor die club’, klonk het. Ik begreep het niet. Ondertussen hoorde ik dat de speler de teammanager was ­gepasseerd met een kap over zijn hoofd. Tja, dan begin ik mij toch vragen te stellen”, aldus de ontgoochelde manager van RSCA.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws