Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Alwéér clean sheet voor Mignolet: “De mannen voor mij hebben het mij zeer gemakkelijk gemaakt”

 © Play Sports

Het lijkt wel alsof hij al jaren tussen de palen staat bij Club Brugge, zo soeverein en vol vertrouwen staat Simon Mignolet te keepen. Ook vanavond hield hij weer zijn netten schoon, al moest onze Rode Duivel ook amper aan de bak om een doelpunt te verijdelen.

“De mannen voor mij hebben het mij vandaag zeer gemakkelijk gemaakt. Daar ben ik uiteraard heel tevreden mee. We hadden hier nochtans een moeilijke wedstrijd verwacht, maar toen we verdiend op voorsprong kwamen, werd het een heel stuk gemakkelijker voor ons, sowieso met die rode kaart”, klinkt het op de clubwebsite.

Iets wat we de voorbije weken iets minder hebben gedaan, was onze kansen afmaken en daar zijn we vandaag wél in geslaagd. Het had voor de rust gemakkelijk 0-3 kunnen staan. Na de rust hebben we de klus dan helemaal geklaard”, aldus een tevreden Mignolet.

En dan nu tijd voor Real Madrid: “We zijn nog geen enkel moment bezig geweest met onze komende match in de Champions League. Daarnet hebben we in de kleedkamer wel gezegd dat we nu zo vlug mogelijk moeten recupereren zodat we er staan komende dinsdag. Er staat ons daar een zware wedstrijd te wachten”, beseft Big Si.

“We moeten echter niet naar daar gaan om gewoon onze wedstrijd te spelen. Neen, we moeten ons plannetje maken en zien waar hun sterke en zwakke plekken liggen. En zien waar onze kansen liggen, gezien de snelheid die we vooraan hebben. We moeten zorgen dat we georganiseerd spelen en zo gevaarlijk zijn op de counter. Ik heb het in het verleden ook al meegemaakt dat de mindere ploeg wordt onderschat in de Champions League”, is Mignolet (31) hoopvol gestemd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws