Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zuid-Afrikaanse ‘groupies’ van Percy Tau zorgen voor ergernis op sociale media

© Club Brugge

Het zal u ongetwijfeld ook al opgevallen zijn: sinds de transfer van Percy Tau naar Club Brugge zijn heel wat overijverige Zuid-Afrikanen er als de kippen bij om te reageren op de Facebookpagina van Club Brugge. En dat vindt niet iedereen even leuk…

Het begon allemaal nog wel grappig, de ronkende en fel overdreven verafgodende en hartstochtelijke reacties van Zuid-Afrikaanse fans van onze nieuwe (flank)aanvaller, maar de voortdurende stroom aan berichten begint intussen ook flink wat Clubfans op de zenuwen te werken.

Het feit dat de aanhang van de 25-jarige Tau eist dat er ook berichten in het Engels worden gepost door de Club wekt bijvoorbeeld heel wat weerstand op. Intussen duiken er ook al de nodige spotprenten en memes op over Tau en zijn Zuid-Afrikaanse groupies die hem bewieroken als een ware halfgod.

 © Voetbalmemes voor blokkende teens
 © Voetbalmemes voor blokkende teens
 © Voetbalmemes voor blokkende teens
© Voetbalmemes voor blokkende teens

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws