Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Zet je in de zuid!” Club mag in stadsderby tegen Cercle volledige tribune inpalmen

©  Twitter Club Brugge

Binnen twee weken staat alweer de altijd beladen Brugse stadsderby op het programma. Het thuisvoordeel is op zaterdag 14 september voor Cercle, maar ook Club zal aangemoedigd worden door een pak fans want die mogen opnieuw de volledige zuidtribune inpalmen.

Ook vorig seizoen kleurde de zuidkant van Jan Breydel volledig blauw-zwart inclusief het nodige rookbommenspektakel. En ook na de interlandbreak mogen de supporters van Club zich opmaken om op bezoek bij buur Cercle voor de nodige sfeer te zorgen in de volledige zuidtribune. Op de officiële clubwebsite staat alle noodzakelijke praktische informatie:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws