Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zelfs bij AA Gent zijn ze onder de indruk van komst Mignolet: “Geweldig dat Club dat voor elkaar krijgt”

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

Anderlecht pakte eerder deze zomer uit met Vincent Kompany en Club Brugge zondagavond dus met Simon Mignolet. De concurrentie zou stikjaloers kunnen zijn, maar bij AA Gent tonen ze vooral respect voor de grote transferslag die blauw-zwart wist te slaan.

“Ik vind het een geweldige prestatie dat Club Brugge dat voor elkaar krijgt. Als ik zie wat ze tot nu toe allemaal gedaan hebben én als ik ook de wedstrijden zie die ze tot nu toe gespeeld hebben, denk ik dat dat een puzzelstukje was dat ze absoluut nodig hadden. Misschien als concurrent, maar als bevriende concurrent zou ik Club Brugge dan ook proficiat willen wensen”, reageerde Ivan De Witte stijlvol en sportief in Sports Late Night.

“Dat is een heel dikke transfer. Ook voor onze competitie is dit een verrijking. Als we afgelopen zomer al zeiden dat we het ongelooflijk vinden dat iemand als Vincent Kompany in onze competitie terechtkomt dan is dit nog een Europese topper op zijn echte top ook, hé. Die komt dan gewoon in de Belgische competitie voetballen en tekent een contract voor vijf jaar. Qua uitstraling van jouw competitie denk ik dat dit wel kan tellen”, stak ook Geert De Vlieger zijn bewondering niet onder stoelen of banken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws