Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Wild gerucht doet dromen: Jan Vertonghen gelinkt aan overgang naar Club Brugge’

© FCB Support

Terwijl iedereen bezig is met de loting van de Champions League is het in de marge ook uitkijken naar de laatste loodjes van de zomermercato. Bij Club zal er nog wel een en ander bewegen – denk maar aan Victor Wanyama – en er doet ook een wild gerucht de ronde…

Onder de fans wordt er namelijk druk gespeculeerd over de komst van een extra Rode Duivel: niemand minder dan Jan Vertonghen. De 32-jarige verdediger van Tottenham Hotspur zou volgens bepaalde bronnen zelfs gespot zijn aan het Belfius Basecamp en/of AZ Zeno in Knokke. Vertonghen is al jaren een sterkhouder in Londen, maar kwam dit seizoen nog niet in actie. Straffer nog: Mauricio Pochettino plaatste hem zelfs al in de tribune.

Dream BIG: wat denken jullie van dit gerucht?👉 Enkele bronnen beweren dat Jan Vertonghen gespot is aan het Belfius…

Geplaatst door FCB Support op Donderdag 29 augustus 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws