Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie wordt nu onze nieuwe nummer 6? Club bewandelt twee pistes uit Premier League

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Zulte Waregem)

Met Federico Ricca kreeg Philippe Clement er deze week zijn gevraagde bijkomende linksback bij, maar ook een defensieve middenvelder staat nog op het verlanglijstje. Komen in aanmerking om die positie in te vullen: twee spelers die momenteel actief zijn in de Engelse Premier League.

De eerste naam die al een tijdje circuleert, en die bij ons ook al de revue passeerde, is die van Giannelli Imbula. De 26-jarige in Vilvoorde geboren Congolees mag vertrekken bij Stoke City en onderhoudt sinds begint juli zijn conditie bij de U23 van de Engelse Club, zo schrijft HLN.

“Ik wil een club vinden met een project waarin ik me kan settelen. De voorbije drie jaar ben ik veel van club veranderd en ik zou graag wat stabiliteit willen”, liet Imbula onlangs nog optekenen bij RMC.

Een andere naam die voorkomt op het lijstje van blauw-zwart is die van Daniel Amartey. De 24-jarige Ghanees is op zoek naar meer speelgelegenheid want bij zijn huidige club Leicester City moet hij het afleggen tegen Wilfred Ndidi (ex-Genk). Amartey werd in januari 2016 voor 7 miljoen euro weggekocht bij de Deense topclub FC Kopenhagen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws