Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie vervangt vanavond Danjuma? Dit zijn de twee meest voor de hand liggende opties

Nu Arnaut Danjuma weg is in Brugge moet Philippe Clement puzzelen met het oog op de match van vanavond tegen STVV. Onze coach kan zijn linksbuiten straks vervangen door een nieuwkomer, maar kan ook voor een relatief eenvoudige flankwissel zorgen.

Die nieuwkomer is natuurlijk Percy Tau, de Zuid-Afrikaanse (flank)aanvaller die eerder deze week overkwam van het Engelse Brighton & Hove Albion. Op papier lijkt dit de meest logische oplossing, alleen is de vraag hoe het gesteld is met de fysieke paraatheid en het matchritme van Tau. Bovendien moet die nog wennen aan het systeem en de automatismen.

En dat brengt ons bij optie 2: Thibault Vlietinck die op rechts postvat waardoor het Nigeriaanse woelwater Emmanuel Dennis naar de linkerflank verhuist. Twee spelers die reeds vertrouwd zijn met de manier van spelen, maar Clement zou deze oplossing minder genegen zijn aangezien hij in Dennis eerder een rechterflankspeler ziet. Afwachten dus…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws