“We gaan vol voor de derde plaats en wie weet kunnen we voor een nog grotere stunt zorgen”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans
© Twitter Club Brugge

Gisteren straalde hij nog van trots als de trainer die in een paar maanden tijd maar liefst twee Belgische clubs naar de Champions League heeft geloodst en vandaag mocht Philippe Clement ook nog eens zijn licht laten schijnen over de aantrekkelijke loting voor zijn Club Brugge.

“Ik ga ervan uit dat je tegen iedereen punten kunt pakken, dat heb ik in mijn carrière als speler ook altijd gedaan tegen de grote namen en soms is dat gelukt. Je moet er gewoon alles voor doen en dit zijn wedstrijden, en dat is voor ons misschien wel speciaal, waarin we vooral heel veel te winnen hebben en heel weinig te verliezen”, aldus onze tevreden trainer.

“In de rest van de competitie zal het gewoonlijk andersom zijn. Ik ben in ieder geval heel benieuwd wat mijn spelers op dat niveau kunnen brengen. Of we kunnen doorstoten? Ik heb Galatasaray nog niet genoeg bekeken, maar we gaan uiteraard vol voor de derde plaats en wie weet kunnen we voor een nog grotere stunt zorgen”, droomt de ambitieuze Clement luidop.

De perspectieven ogen alvast fantastisch: “Bij een loting kan het sportief interessant of commercieel interessant worden. Het is dat laatste geworden en dat is ook eens mooi want het is al een tijdje geleden dat de echte grote kleppers nog in Jan Breydel zijn gepasseerd”, is Clement opgetogen.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws