Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer wil carrière graag afsluiten in Brugge, tenzij: “Dat is het enige wat me nog op andere gedachten kan brengen”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Ruud Vormer kan vanavond in het shirt van blauw-zwart al voor de derde keer een ticket in de wacht slepen voor het kampioenenbal. Geweldig zou dat zijn en zijn carrière afsluiten in Brugge zou al even geweldig zijn, er is maar één iets dat roet in het eten kan gooien.

De schoenen aan de haak hangen in Jan Breydel? “Ja. Da’s ergens wel een droom. Ik heb geen zin om na Club nog naar pakweg een middenmoter te gaan. Ik wil hier de deur dichttrekken. Het enige wat me nog op andere gedachten kan brengen, is een aanbod uit Dubai of Qatar. Daar ben ik heel eerlijk over”, aldus onze populaire kapitein Vormer in HLN.

“Maar je weet niet of zoiets nog gaat komen. Weet je wat Leko zei toen we afscheid van elkaar namen en ik hem succes had gewenst? ‘Jij ook, de man van Club ­Brugge. Blijf maar lekker hier en word nog een paar keer kampioen.’ Da’s nu net ook mijn bedoeling”, is Ruud Vormer resoluut.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws