Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer waarschuwt Club Brugge voor Kiev: “We zullen top moeten zijn”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het in de voorronde van Champions League op tegen Dinamo Kiev. Tegenover Het Laatste Nieuws waarschuwt de Nederlander voor de Oekraïners.

Club Brugge heeft zijn tegenstander goed geanalyseerd. “We hebben vanochtend beelden gezien”, begint Vormer. “Kiev heeft een sterk team, met veel beweging en goeie spelers. We zullen top moeten zijn om te kunnen winnen.”

“We willen in Europa opnieuw hetzelfde brengen. Ik hoop dat dit lukt. Nu speelden we twee wedstrijden tegen mindere tegenstanders, maar ik heb er een goed gevoel bij. Bij kwalificatie volgt Basel of Linz. Ik zag Basel tegen PSV en dat is ook een goeie ploeg, hoor”, aldus Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws