Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer sneert naar VAR na Eupen: “Ik begrijp niet wat ze in dat busje doen”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge speelde doelpuntenloos gelijk tegen KAS Eupen. Na afloop was Ruud Vormer niet te spreken over de VAR tegenover Sporza.

Vormer wil het gelijkspel niet op de vermoeidheid steken na de Europese clash tegen Dynamo Kiev. “We hielden geen rekening met dit puntenverlies. De goal kwam er niet en we blijven achter met 0-0. We hebben gewoon niet goed gevoetbald. De vermoeidheid is een gemakkelijk excuus.”

Volgens Vormer had Club Brugge wel aan strafschop moeten krijgen. De Nederlander gelooft zijn ogen niet. “We moeten die bal er gewoon intrappen. We krijgen een duidelijke strafschop niet. Ik zag de fase net terug. Ik begrijp niet wat ze in dat busje doen. Als we scoren, winnen we.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws