Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer naar zijn derde kampioenenbal met Club: “Hier staat een heel blij mens, ik ben supertrots”

Ruud Vormer interview (Club Brugge - KRC Genk)

Niet alleen Hans Vanaken, ook Ruud Vormer speelde gisteravond tegen LASK Linz weer een absolute voortrekkersrol. Onze kapitein was goed voor een belangrijke assist en maalde offensief en defensief weer flink wat kilometers af. De beloning mag er dan ook wezen: alweer die geweldige Champions League in.

“Na die 1-0, na die corner dacht ik dat we er waren en dan zie je dat voetbal een raar spelletje is. Je moet altijd blijven doorgaan en gas geven. Na die 1-1 word je weer een beetje nerveus, maar gelukkig maakt Dennis nog die 2-1”, aldus onze onvermoeibare aanjager voor de microfoon van Q2.

“Die kleine foutjes moeten er zeker nog uit en we moeten proberen van in die eerste tien minuten te scoren, dan maak je het jezelf heel makkelijk. We kregen in het eerste kwartier heel veel ruimte om te ballen en dan moet je het afmaken, maar dat hebben we niet gedaan”, is Vormer ook kritisch.

“Hier staat een heel blij mens. Ik ben supertrots, beter kan niet. Dinamo Kiev was op papier beter en toch hebben we die ploeg uitgeschakeld. Dan ga je naar Linz dat Basel heeft uitgeschakeld. Dan win je ook daar en komt er zoveel druk op zo’n wedstrijd te staan. We hebben het echter afgemaakt en nu is het tijd voor een feestje”, glundert onze gouden kapitein.

En wat mag de loting in het mondaine Monaco opleveren voor ervaringsdeskundige Ruud Vormer? “Ik hoop op één grote club, dat zou wel heel mooi zijn als er een grote naam naar Jan Breydel komt. Een Real Madrid of Barcelona of zoiets. Dat zou wel een keer leuk zijn, toch?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws