Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vincent Mannaert laat in zijn kaarten kijken over Wanyama en wat we nog mogen verwachten

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De transferdeadline nadert met rasse schreden en ook voor Club Brugge zijn het dus de laatste loodjes voor wat betreft inkomende en uitgaande deals. Wat mogen we vandaag en morgen nog verwachten? Vincent Mannaert lichtte voorzichtig een tipje van sluier op.

Het heetste hangijzers is natuurlijk het dossier van Victor Wanyama, voorlopig is het nog steeds wachten op de bevestiging van die spraakmakende transfer. Gisteren meldden en bevestigden betrouwbare Britse media zoals Sky Sports nog dat er op clubniveau een akkoord is voor 12 miljoen pond, een slordige 13 miljoen euro zeg maar.

Vincent Mannaert wilde of kon gisteren in Monaco nog niks beamen, maar zei wel het volgende: “Na het vertrek van Nakamba en Amrabat zullen we nog een defensieve middenvelder aantrekken, dat is de prioriteit. Als er dan verder niemand meer vertrekt, dan zal het daarbij blijven. Tenzij er zich nog een onverwachte opportuniteit voordoet”, aldus onze manager.

Hij ging ook nog even concreet in op de zaak-Wanyama, die toch niet zo simpel lijkt te liggen: “Victor Wanyama is een van de pistes, maar het is een moeilijk dossier. We zijn er al een hele tijd mee bezig en de deadline komt dichter. Naar goede gewoonte zetten we niet al ons geld in op één piste. Heel binnenkort zal duidelijk zijn welke piste het wordt”, luidt het bij HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws