Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verguisde ex-speler Ronald Vargas mist mogelijk ‘Zeeslag om Vlaanderen’

Ronald Vargas

De supporters van Club Brugge keken ongetwijfeld al uit naar een confrontatie met Ronald Vargas zaterdag. De 32-jarige Venezolaanse offensieve middenvelder is echter twijfelachtig voor de West-Vlaamse derby tussen blauw-zwart en KV Oostende.

Sinds Vargas in de zomer van 2011 de uiterst gevoelige overstap maakte naar Anderlecht is hij persona non grata bij de blauw-zwarte aanhang. Jarenlang bleven beide partijen uit elkaars vaarwater, maar morgen zouden de supporters van Club nog eens kunnen tonen hoe ontstemd ze nog steeds zijn over de toenmalige transfer van de ex-publiekslieveling.

Klein probleempje: de zomeraanwinst van KV Oostende moest vorige week tegen Cercle al na een klein halfuur vervangen worden en is een kleine week later nog altijd niet topfit door een spierblessure. En toch is er nog een kans dat de Zuid-Amerikaan alsnog in actie komt tegen zijn ex-club: hij kon deze week namelijk al een deel van de groepstraining afwerken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws