Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt waarschuwt Club Brugge: “Ik weet niet of dat zo slim is”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge neemt het in de play-offfase van de Champions League op tegen het Oostenrijkse Linz. Een haalbare kaart, maar Peter Vandenbempt waarschuwt Club Brugge voor het tweeluik.

“Club zit in een flow en zal de komende maanden nog beter worden”, begint Vandenbempt. “Een uitschakeling zou een onderbreking van dat groeiproces geweest zijn. Maar eigenlijk krijgen we de komende weken dezelfde situatie. Club zal wel benadrukken hoe sterk Linz wel niet is, maar iedereen gaat er nu toch vanuit dat ze deze ploeg moeten uitschakelen”, wordt Vandenbempt geciteerd door Sporza.

Vandenbempt waarschuwt voor onderschatting. “Als Club er dan toch zou uitgaan, dan zal dat toch weer blijven hangen. Nog meer dan het bij een uitschakeling tegen Dinamo Kiev het geval was geweest. Enkele spelers lieten gisteren al verstaan dat het moeilijkste achter de rug ligt. Ik weet niet of dat zo slim is. Als die uitspraak Oostenrijk bereikt, kan hun trainer dat gebruiken. Linz heeft ook 2 keer gewonnen tegen Bazel en 5 keer gescoord. Het moet toch kwaliteiten hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws