Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt is onder de indruk van transfer Club Brugge: ‘Dat is een koopje’

Peter Vandenbempt (analist) (2)

Club Brugge heeft verschillende spelers binnengehaald. David Okereke heeft zijn start alvast niet gemist en ook Peter Vandenbempt is onder de indruk.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine kijkt Vandenbempt naar de aanvaller van Club Brugge. “Ronduit sensationeel, de nieuwe spits van Club Brugge, 8 miljoen zal straks gewoon een koopje blijken. Meteen inzetbaar ook: niet geblesseerd, geen fysieke achterstand, geen aanpassingsperiode nodig. Zo kun je dus ook transfers doen.”

Volgens Vandenbempt heeft Okereke alles om te slagen bij Club Brugge. “Razendsnel, zeer beweeglijk, balvast, goeie techniek, dribbelen en zuiver inspelen, overzicht en doelgericht: de jonge Nigeriaan heeft het allemaal. En hij rent als een gek over het veld, zijn werklust past perfect bij de Brugse lijfspreuk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws