Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken blijft langer bij Club Brugge en verlengt contract

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar de middenvelder blijft gewoon bij Blauw-Zwart. Vanaken verlengt zijn contract tot 2024.

Niet eens een jaar nadat hij een sterk verbeterde verbintenis ondertekende tot 2023 heeft Vanaken zijn contract alweer verlengd. De sterkhouder en Gouden Schoen blijft nu tot 2024 bij Club Brugge, zo laat de club weten via een origineel filmpje.

Vanaken heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij zijn carrière bij Club Brugge wil afsluiten. Afgelopen seizoen was hij de absolute spilfiguur met 14 doelpunten en 17 assists. Inmiddels is Vanaken ook Rode Duivel.

“We weten allemaal dat Hans superbelangrijk is”, liet Clement optekenen aan Het Laatste Nieuws. “Hij is de Gouden Schoen en de spelmaker van onze ploeg. De man van de laatste pass en van de doelpunten – dat heeft hij de voorbije weken bewezen. Ik ben er trouwens van overtuigd dat zijn statistieken nóg beter zullen worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws