Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken al vroeg op dreef qua goals en daar zit ingreep van Clement voor iets tussen

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Drie goals in amper twee matchen, Hans Vanaken is als een komeet aan het seizoen begonnen. Waar hij de voorbije jaren vaak als een diesel op gang kwam, is onze technisch begaafde draaischijf nu al meteen op de afspraak qua statistieken. Dat belooft voor de komende weken.

“6-0, dat heb ik denk nog niet vaak meegemaakt, maar het het was gewoon weer een goeie wedstrijd van ons. Ik denk dat we verder gebouwd hebben op die prestatie van vorige week op Waasland-Beveren. In het eerste kwartier liepen we wel iets te veel achter de bal aan”, aldus Vanaken.

“We hadden verwacht dat STVV op een andere manier zou komen spelen en daar hadden we het in het begin wat moeilijk mee, maar we hebben dat op tijd kunnen rechtzetten. Vanaf dan hebben we altijd controle gehad over de partij en zijn ze niet meer in de match gekomen”, stelt de spelmaker.

De Gouden Schoen zit nú al aan drie goals, toch opvallend. “Ik ga nu meer mee op stilstaande fases en ik kon de bal al twee keer binnenkoppen. Ik hoop dat het zo kan blijven duren. Ruud Vormer trapt die voorzetten en die corners gewoon heel goed en het is dan aan ons om het af te maken. Met ook nog Simon Deli en Matej Mitrovic beschikken we over veel kopkracht. Dat is een wapen en dat moeten we verder gebruiken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws