Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws voor Club(fans): “Vanaken is totaal niet in beeld bij Ajax”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Eerder deze week meldden diverse media dat Hans Vanaken in de belangstelling zou staan van Ajax. De Nederlandse landskampioen zag ons creatief brein als de ideale opvolger van Donny van de Beek, maar intussen blijkt dat er van concrete interesse geen sprake (meer?) is.

Dat stelt alvast Freek Jansen, die Ajax op de voet volgt voor het Nederlandse Algemeen Dagblad. De clubwatcher van de Amsterdamse trots klonk formeel in het programma Voetbalpraat op FOX Sports: “Hans Vanaken is totaal niet in beeld bij Ajax”, aldus Jansen. Die zou het gerucht/verhaal gecheckt hebben en er blijkt dus helemaal niks van aan. Oef!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws