Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws uit Kiev: Sobol is fit genoeg om post te vatten op de linksback

© Twitter Club Brugge

Hij was hoogst twijfelachtig door een knieblessure, maar Eduard Sobol kan vanavond toch in actie komen tegen Dinamo Kiev. Club stoomde de linksback uit Oekraïne koortsachtig klaar en met succes, zo blijkt.

Peter Morren, voor VTM en Q2 meegereisd met Club naar Kiev, liet tijdens zijn interventie in het VTM Nieuws duidelijk verstaan dat de 24-jarige Sobol ondanks alle twijfels van de voorbije dagen speelklaar is. Dat betekent dat Dion Cools niet opnieuw moet postvatten op de linksbackpositie.

En er is nog meer goed nieuws, want het griepvirus dat de ronde deed in de kleedkamer is onder controle. “Het is niet zo dat er een epidemie aan het uitbreken was. Philippe Clement had er eigenlijk nog het meeste last van. Sofyan Amrabat was ook goed ziek, te ziek om mee te vliegen, maar die zou ook niet gespeeld hebben”, aldus commentator Morren.

“Voorts wat lichte verkoudheden zoals Hans Vanaken, maar echt geen probleem. Dat heeft voorzitter Bart Verhaeghe daarstraks ook bevestigd toen ik hem tegen het lijf liep tijdens een wandeling in de stad. Hij zei dat iedereen goed heeft geslapen en klaar is om te spelen. Dus ook Eduard Sobol, die een beetje onzeker was. Hij heeft gisteren zonder problemen de training kunnen volmaken”, klonk het vanuit de hoofdstad van Oekraïne.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws