Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Terwijl iedereen nog nageniet van zotte avond in Kiev stelt Club alweer nieuwe aanwinst voor

© Twitter Club Brugge

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Federico Ricca mag zich eindelijk een speler van Club Brugge noemen. De 24-jarige linksback uit Uruguay komt over van Málaga CF en tekent in Brugge een contract voor vier seizoenen.

Ricca, eenvoudig Uruguayaans international, legde gisteren zijn laatste medische testen af. Bij de Spaanse tweedeklasser Málaga was hij aanvoerder, vorig seizoen kwam hij 38 keer in actie en was hij goed voor 5 goals en 3 assists. Hij heeft bovendien ook ervaring in de Primera División.

De transfer van de Zuid-Amerikaan, die de concurrentie moet aangaan met Eduard Sobol, kwam moeizaam tot stand en dat had alles te maken met de dwarsliggende eigenaar van zijn Spaanse club, de Qatarese sjeik Al-Thani. Die betwistte een clausule in het contract van zijn kapitein en dus moest blauw-zwart wachten tot er een akkoord was tussen beide partijen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws