Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Te gek voor woorden: deze bizarre uitleg volgt na niet gefloten penalty op Vormer

© Professional Referee Department

Gisteren was er al heel wat ophef op de sociale media omdat een schorsing dreigt voor Philippe Clement in de nasleep van de match tegen Eupen en intussen wordt het nog gekker: de Belgische arbitrage komt met een vreemde uitleg op de proppen inzake de flagrante penaltyfout op Ruud Vormer.

Onze Nederlandse aanvoerder werd afgelopen vrijdag vroeg in de tweede helft vol in de rug geduwd en gelopen door bezoekende verdediger Menno Koch, maar scheidsrechter Bram Van Driessche zag er tot ieders verbazing geen strafschop in en ook de VAR gaf geen krimp. Géén penalty bijgevolg.

Intussen is het Professional Referee Department met een uitleg naar buiten gekomen en die stuit op veel ongenoegen bij de Clubfans, die er niks meer van begrijpen. Het komt namelijk hier op neer: omdat de ref vanuit zijn positie de fase goed kon beoordelen en ook zijn assistent een goed zicht had op de zaak hoeft de VAR in dergelijke gevallen niet tussen te komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws