Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stunttransfer (bijna) rond: Club Brugge strikt Simon Mignolet voor vijf jaar

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Dat het bestuur nog een nieuwe doelman wilde binnenhalen, was al enige tijd duidelijk en het wordt niemand minder dan Simon Mignolet. De geruchtenmolen hintte al in die richting en volgens diverse media zou de Rode Duivel de overstap maken van Liverpool naar Brugge.

De 31-jarige keeper van Liverpool kan in Jan Breydel een contract voor vijf seizoenen tekenen. Volgens Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws zou de Limburgse doelman na de Engelse Supercup tegen Manchester City naar België afgereisd zijn.

Mignolet werd bij aankomst in ons land opgewacht door niemand minder dan onze voorzitter Bart Verhaeghe. Morgen staan de medische testen op het programma en als die naar wens verlopen, is de deal in kannen en kruiken. Club bevestigde vanavond alvast het princiepsakkoord.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws