Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Standardfans viseren RSCA met scherp spandoek: “Maak ze af! Geen medelijden, alleen maar haat!”

 © Facebook RSC Penalty/Play Sports

Niet alleen in Brugge, ook in Luik bestempelen ze Anderlecht als de grote vijand en dat lieten de supporters van Standard afgelopen zondag ook nog eens duidelijk blijken tijdens de thuismatch tegen KV Kortrijk.

In de spionkop van de Rouches hing een spandoek met daarop een boodschap die werkelijk niks aan de verbeelding overlaat: “Nog zeven dagen, maak ze af! Geen medelijden, alleen maar haat!” Het is dan ook nu al uitkijken naar de ongetwijfeld weer felle Clásico van zondagavond.

Heerlijk doorgestuurde foto!De Luikse aanhang is er (terecht) klaar voor!☠️(Maak ze af! Geen medelijden, enkel haat!)#PutaAnderlekt

Geplaatst door RSC Penalty op Maandag 26 augustus 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws