Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spelers verkennen stadion en grasmat in Linz en zijn niet bepaald onder de indruk…

 © Twitter Club Brugge

Vanavond om 21 uur is het van dat: dan doet Club in Oostenrijk een gooi naar een goeie uitgangspositie tegen LASK Linz. Het stadion van onze opponent in de laatste voorronde van de Champions League werd alvast aan een grondige inspectie onderworpen door onze spelers.

Het Linzer Stadion is niet bepaald een hypermodern voetbalcomplex. Naast de ietwat oubollig ogende tribunes en de troosteloze atletiekpiste is ook de grasmat niet bepaald van uitmuntende kwaliteit. Onze blauw-zwarte protagonisten die vanavond moeten uitpakken op dit veld hadden zo hun bedenkingen, maar blijven desalniettemin positief ingesteld:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws