Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spelers op en top gemotiveerd voor vanavond: “De CL-hymne alleen al bezorgt je een kippenvelmoment”

Champions League

Het zal er vanavond boenk op moeten zijn tegen LASK Linz want onze Oostenrijkse tegenstander belooft zeker geen hapklare brok te worden. De spelers zijn echter voldoende gewaarschuwd en zijn ook hypergemotiveerd om de poort richting het kampioenenbal open te beuken.

Mats Rits is er alvast helemaal klaar voor, dat bleek gisteravond tijdens de persconferentie aan de zijde van coach Philippe Clement. “Onze honger om door te stoten naar de groepsfase van de Champions League is ongelooflijk groot”, liet onze nummer 6 verstaan.

“Het horen van de hymne alleen al bezorgt je een kippenvelmoment. Afgelopen seizoen bewezen we ons al eerder op het grote Europese toneel. We gaan er twee keer 110 % voor gaan om opnieuw het hoogst haalbare te bereiken”, verzekert nuttige werkmier Rits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws