Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sfeergroepen ondernemen gezamenlijk actie: “Samen maken we van Jan Breydel een blauw-zwart fort!”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Overmorgen staat er voor Club Brugge een absolute topafspraak op de agenda: tegen LASK Linz kan blauw-zwart zich verzekeren van een ticket voor de Champions League. De steun van de supporters zal dan ook van levensbelang zijn, dat beseffen ook de sfeergroepen.

Die slaan dan ook broederlijk de handen in elkaar voor een algemene oproep: “We roepen op om behalve passie, trots en stem ook zoveel mogelijk vlaggen en sjaals mee te brengen. Samen maken we van Jan Breydel een blauw-zwart fort! Iedereen om 20u30 in de tribune”, klinkt het.

“Woensdagavond moet onze Club voorbij LASK Linz om in de Champions League te geraken. Ondanks de 0-1 overwinning uit de heenwedstrijd is de race nog niet gelopen. Als twaalfde man moeten we er woensdag alles aan doen om Club vooruit te schreeuwen.” Jouw vocale steun is dus nodig, be there! HIER alvast de link naar het collectieve Facebookevenement!

https://www.facebook.com/events/2399320433498262

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws