Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer reageert uiterst gevat op al dan niet discutabele penalty: “Zoek het maar lekker uit”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Afgelopen vrijdag werd ons tegen Eupen nog een zuivere strafschop onthouden, vanavond in Linz zat de geluksvogel wel op onze schouder en ging de bal op de stip terwijl er misschien sprake was van voorafgaand buitenspel van Loïs Openda. Het zal Ruud Vormer alvast worst wezen of die elfmeter terecht werd toegekend of niet…

“Er zat nog meer in, helemaal in de tweede helft, denk ik. Voorin moeten we bij die uitgespeelde kansen iets slimmer zijn. Dan maak je er eentje meer, maar we mogen wel tevreden zijn met 0-1, hoor”, liet onze immer onvermoeibare kapitein optekenen voor de camera van VIER.

“Die penalty? Het duurde heel lang hé, heel netjes van Hans dat hij de bal rustig binnen trapt. Ik heb de beelden nog niet gezien, maar het schijnt dus een beetje buitenspel te zijn. Twee lijnen in beeld verschenen? Dat is ongekend, ik begrijp het ook allemaal niet. Zoek het dan maar lekker uit, we hebben het een keertje mee, vrijdag zat het tegen”, klonk het fijntjes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws