Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer komt verrassend uit de hoek: “Een sympathieke kerel die ref, dat meen ik echt”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Een corner op het hoofd van Simon Deli geschilderd én zelfs ook nog eens de belangrijke 2-2 voorbij de doelman van Dinamo Kiev getrapt: Ruud Vormer toonde gisteravond nog maar eens hoe belangrijk hij is voor Club Brugge. Na afloop verscheen er dan ook een fiere kapitein voor de camera en die was zelfs heel erg mild voor de scheidsrechter.

“We hebben onszelf bijna een zenuwinzinking bezorgd. Ik denk dat we heel matig begonnen en dan kom je terecht op achterstand. Dan probeer je elkaar weer op te peppen en ook gewoon te scoren hier en dat hebben we drie keer gedaan. Misschien zat er nog wel meer in hoor qua goals”, aldus een alweer fel strijdende Vormer.

“Het moeilijkste moment? Die 1-0 is wel een domper hé, want je zegt altijd tegen elkaar dat je de eerste twintig minuten moet overleven en dan pak je toch die tegengoal en moet je elkaar eigenlijk toch een beetje oprapen en dat hebben we goed gedaan. Als we het een beetje slimmer hadden uitgespeeld, hadden we zelfs nog meer kunnen scoren.”

Die Kroatische scheidsrechter, wat vond Vormer daar in feite van? “Ik heb er lekker mee gebabbeld, ja. Een beetje over de wedstrijd en over de fouten die hij in hun voordeel floot en waar ik het niet mee eens was. Nee, een sympathieke kerel, dat meen ik echt. Tegen mij was hij okay hoor. Ik heb geen moeite met hem”, liet onze kapitein ietwat verrassend optekenen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws