Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

RSCA-coach ondanks povere 2 op 12: “We zijn het beste team in de competitie”

© Sporza

Terwijl Club op de rand van de Champions League staat, razend knappe transfers doet en met 10 op 12 goed aan het seizoen is begonnen, is het bij grote rivaal Anderlecht iets minder plezant. 2 op 12 oogt het magere bilan, maar trainer Simon Davies – de rechterhand van Vincent Kompany – doet desondanks een opmerkelijke uitspraak.

“Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer we succes zullen hebben. Daar ben ik zeker van”, klinkt het resoluut. “We gaan niks veranderen, we geloven in de manier waarop we spelen. De spelers geloven erin, het bestuur ook en iedereen heeft dezelfde visie”, klinkt het in Brussel.

De 45-jarige Davies schuwt zelfs de grootspraak niet: “Volgens mij zijn we het beste team in de competitie. Wij zijn Anderlecht. We respecteren elke tegenstander. Grote of kleine ploegen, als je ze zo wilt noemen, iedereen krijgt hetzelfde respect”, luidt het tijdens een persconferentie.

“Anderlecht is het beste team en dat moeten we bewijzen. Dat zeggen is gemakkelijk. We moeten het bewijzen en dat zijn we ook van plan. Alles wat we op dit moment weten, is dat we succes zullen hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws