Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rezaei valt naast de selectie, maar: “Ik vind Kaveh wel een héél positieve gast die elke dag heel hard werkt”

Het zijn geen leuke tijden voor Kaveh Rezaei. Onze Iraanse spits lijkt na een seizoen om snel te vergeten ook nu niet meteen in aanmerking te komen voor speelminuten. Voor de match tegen STVV maakt hij zelfs geen deel uit van de selectie. Dat vraagt om een woordje tekst en uitleg.

De 27-jarige Rezaei lijkt op een dood spoor te zitten in Brugge, zijn ex-club Charleroi zou hem een uitweg kunnen bieden. Hoe staat Philippe Clement daar echter tegenover? “Het is een moeilijke situatie omdat het een jongen is die in het verleden goeie dingen heeft laten zien. Alleen is er op die positie binnen Club Brugge heel veel concurrentie”, meent de trainer.

“Het is niet evident om in de selectie te zitten. Bovendien kan je ook geen drie of vier spitsen selecteren want dat gaat dan ten koste van andere posities en dan kan je in de problemen komen qua wissels”, stelt Clement.

“Ik vind Kaveh wel een heel positieve gast die elke dag heel hard werkt en die bij momenten ook al goeie dingen heeft laten zien. Alleen hebben anderen op dit moment al iets meer laten zien en daarom zitten zij ook in de selectie. Dat zijn zware en moeilijk keuzes, maar het zijn wel de keuzes die ik moet maken.” Bekijk hieronder de volledige selectie:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws