Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prijzen bekend voor mini-abonnement Champions League, géén losse tickets

 © Twitter Club Brugge

Nog geen dag na de loting voor de groepsfase van de Champions League pakt Club Brugge al uit met de ticketprijzen voor de beschikbare mini-abonnementen. Belangrijk: er worden geen losse tickets verkocht.

Abonnees kunnen genieten van de voorrangsperiode om zeker te zijn van hun zitje voor de komst van Galatasaray, PSG en Real Madrid. Een mini-abonnement in de wacht slepen kan enkel online. De prijzen zijn: 105 euro, 120 euro, 205 euro of 220 euro, afhankelijk van de plaatsen in het stadion.

Na de traditionele voorrangsperiode, die loopt van woensdag 4 september om 10 uur tot en met maandag 9 september om 23u59, volgt er – tenminste in geval van nog beschikbare abonnementen – een vrije verkoop. Die start op vrijdag 13 september om 14 uur voor de CLUB 1891-members die geregistreerd waren voor woensdag 28 augustus 2019.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws