Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prachtige ode aan een onvergetelijke Europese avond: “Een nieuw moment om te koesteren”

©  Twitter Club Brugge

Woensdag 28 augustus 2019 zal een speciaal plekje innemen in het collectieve geheugen van de Clubsupporters. De avond van die magnifieke kwalificatie voor de Champions League in een zinderend Jan Breydel. Ook Clubblogger Jim Neyt genoot met volle teugen.

“Het Mirakel van San Siro, de kwalificatie voor de Champions League te Dortmund, de goal van Refaelov, … Zijn maar enkele momenten die we weten te koesteren. Enkele dagen terug brak er een nieuw moment aan. Heerlijk toen na het laatste fluitsignaal iedereen bleef staan in de tribunes en de spelers konden beginnen aan hun triomftocht”, schrijft Jim Neyt.

“Onze kapitein Ruud Vormer fokte op zijn gekende wijze eerst de spelers nog eens op wanneer ze arm om arm voorovergebogen samen genoten van de kwalificatie. ‘Boys! Were going to the… CHAMPIONS LEAGUE!’. Enkele minuten later wanneer hij de Oosttribune toeliep zwaaide hij met volle overgave met beide armen om nu het publiek nog eens op te fokken.”

Lees HIER het volledige blogbericht!

Koester dit moment.Er is een kloof in ons land. Tussen vaders en zonen, leraren en leerlingen, werkgevers en…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Vrijdag 30 augustus 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws