Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Philippe Clement tevreden én optimistisch: “Als we kunnen scoren in Kiev moeten zij al 3 keer scoren”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Na afloop van de met 1-0 gewonnen heenmatch in derde voorronde van de Champions League heerste bij blauw-zwart toch vooral positivisme, ook al had de score misschien iets hoger kunnen en moeten oplopen. Trainer Philippe Clement was alvast een tevreden man.

“Dit was uiteraard een ander niveau dan wat we al in de competitie zijn tegengekomen, maar dat wisten we op voorhand. We hadden al veel wedstrijden van Kiev gezien dus we waren niet verrast”, aldus de coach.

“Het is een ploeg met veel kwaliteiten, met jongens die al lang samenspelen. Na zes weken met vijf nieuwe jongens heb ik heel wat positieve dingen gezien van mijn team. Het gaat elke match beter en ik verwacht dat mijn ploeg nog zal groeien”, klinkt het op de clubwebsite.

“Ik ben vooral tevreden over de eerste helft, waarbij we goed opbouwden van achteruit. In de tweede helft toonden we te weinig rust aan de bal, waardoor we te weinig onze stempel konden drukken. Maar als je met 1-0 wint in Europa, dan mag je altijd tevreden zijn. Als we kunnen scoren in Kiev moeten zij al drie keer scoren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws