Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Percy Tau maakt het verschil met straffe invalbeurt en krijgt gouden raad van Filip Joos

© Club Brugge

Club leek gisteren in Oostende lange tijd af te stevenen op het eerste puntenverlies, tot invaller Percy Tau zijn duivels ontbond en samen met die andere nieuwkomer David Okereke de drie punten over de streep trok. 9 op 9 voor blauw-zwart en dus een perfecte start.

De 25-jarige Tau joeg – zoals Filip Joos het mooi verwoordde – een elektrische schok door de match met zijn snedige acties en snelle voetjes. Uiteindelijk zette hij zelf de kers op de taart met de 0-2. En toch bleef onze Zuid-Afrikaanse chouchou – hij heeft nu al alle Brugse harten veroverd – na afloop bijzonder bescheiden. En hij is bovendien nog niet eens top.

“Het is inderdaad anders dan bij Union en ik ben nog altijd een beetje aan het zoeken, maar veel krediet voor mijn ploegmaats. Ze zeggen mij altijd wat ik moet doen en hoe ik moet bewegen. Ze steunen mij voortdurend en dat maakt de aanpassing makkelijker. Het is ook nog vroeg voor mij om helemaal te snappen wat de coach verwacht, maar hopelijk gaat dat snel beter.” Waarna hij van interviewer Filip Joos de gouden raad kreeg om vooral zichzelf en naturel te blijven: “Dat zal ik doen, ik blijf mezelf!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws