Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pakt Clement straks uit met paar verrassingen? Zijn selectie doet al een en ander vermoeden

Philippe Clement op persconferentie

Philippe Clement liet gisteren op zijn persconferentie al uitschijnen dat hij met het idee speelde om een aantal wissels door te voeren in zijn basiself en afgaande op zijn selectie is de kans op een gewijzigde opstelling behoorlijk reëel.

Onze coach selecteerde 22 spelers voor de korte trip naar Oostende en de meest in het oog springende namen zijn die van Krépin Diatta, Amadou Sagna en Kaveh Rezaei. De kans is niet gering dat Diatta al meteen op speelminuten mag rekenen en ook Brandon Mechele, Dion Cools, Thibault Vlietinck en Siebe Schrijvers zouden in aanmerking komen voor een basisplaats.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws