Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw jackpot: Arnaut Danjuma trekt naar het Engelse Bournemouth

Wat we gisteren al meldden op basis van Engelse bronnen is nu ook officieel: Arnaut Danjuma verlaat Club Brugge en slaat zijn tenten op in de Engelse Premier League. Hij tekent een langdurig contract bij AFC Bournemouth.

De 22-jarige flankaanvaller trekt zo al na amper één seizoen de deur achter zich dicht in Jan Breydel. Geen verrassing want Danjuma stond al langer in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs en had ook al openlijk te kennen gegeven dat hij graag een transfer wilde versieren.

De Nederlandse winger kwam uiteindelijk 25 keer in actie voor blauw-zwart, hij was daarin goed voor 6 goals en 4 assists. Vorig seizoen had hij ook een mooi aandeel in het winnen van de Supercup. Voor Club is het al de vierde grote uitgaande transfer na Wesley, Denswil en Nakamba.

Welk transferbedrag er exact gemoeid is met de transfer is niet 100% duidelijk, maar het zou – zoals gisteren al gesuggereerd – gaan om minstens 15 miljoen euro. Danjuma tekende in Engeland een contract tot medio 2024.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws