Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oplossing gezocht voor twee spelers die niet mee op het vliegtuig stapten naar Kiev

Tifo Blue Army Day (Club Brugge - Gent)

Met 23 spelers reisde Club Brugge vandaag af naar de Oekraïense hoofdstad Kiev voor de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League van morgenavond. Stapten niet mee op het vliegtuig: Karlo Letica en Kaveh Rezaei.

Blauw-zwart zoekt dan ook een oplossing voor de overbodige vierde doelman en de Iraanse spits van 5 miljoen euro. Rezaei werd wel nog geselecteerd voor de uitmatch op het veld van Oostende van afgelopen weekend, maar moest uiteindelijk plaatsnemen op de tribune. Benieuwd of zij voor eind augustus nog verkocht/uitgeleend kunnen worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws