Openda riskeert serieuze schorsing, Clement neemt het op voor zijn spits

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De rode kaart van Loïs Openda in het slot van de match was het enige smetje op de klinkende 6-0 thuiszege tegen STVV. Onze jonge spits ging vol voor de bal, maar raakte de enkel van Samuel Asamoah. Het blijft echter niet bij die uitsluiting, er dreigt ook een pittige schorsing.

Zo formuleert het Bondsparket van de KBVB een minnelijke schikking van maar liefst drie weken schorsing én een geldboete van 3.000 euro. Benieuwd of blauw-zwart in beroep zal gaan tegen dit voorstel.

Philippe Clement nam het vrijdag al op voor zijn 19-jarige aanvaller: “Ik was geschrokken want als er nu één iemand is die niet agressief is op het veld, is het wel Loïs. Hij doet nooit gemene tackles of dergelijke dingen. Ik heb het ook niet kunnen zien en heb ook de beelden nog niet gezien, maar als de VAR zegt dat het rood is, ga ik ervan uit dat het rood zal zijn.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws